4 вересня 2022 22:56

"Здалося дивним, коли це сталося": легенда МЮ вказав Зінченку та компанії, над чим їм треба попрацювати

Фото - ua.depositphotos.com


У матчі шостого туру англійської Прем'єр-ліги лондонської Арсенал зазнав виїзної поразки проти Манчестер Юнайтед (1:3), яка стала для команди першою в сезоні.

Експерт Sky Sports Гарі Невілл назвав причини поразки «канонірів» у цьому поєдинку. Зазначимо, що український захисник Арсенал Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі та був замінений на 74-й хвилині.


«Арсенал був фантастичним протягом 65-70 хвилин, але останні 20 хвилин було досить багато незрілості.


Три заміни одразу. Мені здалося дивним, коли це сталося. Я не думаю, що їм потрібно було робити це на той момент гри. Залишалося ще 20 хвилин, вони грали дуже добре та створювали моменти», – сказав Невілл в ефірі Sky Sports.


Легенда Манчестер Юнайтед наголосив і на позитивних моментах у грі Арсеналу, але також зазначив, над якими компонентами потрібно попрацювати «канонірам».

«Часом вони були справді гарні, і якщо вони продовжать грати в тому ж дусі, то остання частина матчів виходитиме у них краще.

Вони просто розгубилися у важливі моменти цього матчу і, можливо, були надто нерозважливими, коли їм не потрібно було цього робити, коли залишалося 20 хвилин до кінця гри».