4 вересня 2022 16:37
2

"Це діагноз, на жаль": Франков різко проїхався по "Динамо" за поразку від "Зорі"

Ґлавред журналу "Футбол" Артем Франков висловився про поразку "Динамо" від "Зорі".


"Ганебний другий гол Зорі - привід для особливого розбору. Мовчу про те, що подававшого Чурко ніхто і не думав пресингувати. Але хто мав опікати Мішньова, особливо якщо врахувати той очевидний факт, що поки м'яч до нього летів, можна було пообідати зі зміною трьох страв, алкоголем і повільним танцем?! Дубінчака начебто відвели, і там мав бути або один із опорників, або лівий хав... Ну і де???


Третій м'яч: Дубінчак, Сидорчук (головний герой)… Та всі красені, Бущана шкода. Уф! А здавалося, що ось-ось зрівняють.


Не створити майже нічого (крім гола на індивідуалці) у більшості, поступаючись у рахунку, і маючи 25 хвилин… Це діагноз, на жаль. Такі речі вже не пояснюються окремо. Це – все разом”.

Що ви за мужчина,не ображайте дівчаток.
От ви дивнi люди,про яку жагу до боротьби,про яку сильну волю,про яке бажання розвиватись та набиратись стабiльностi та майстерностi,ви говорите?У кожного з них контракт в кишенi,який не передбачає усього вище перечисленого.Кожен має трутня-агента,який в разi чого,наробить галасу,щоб не ображали.Плюс кожен з них навчився гарно говорити про "високi матрiї",наприклад,як вони спiвчувають нашим воїнам i грають лише для них (воїнiв) i "б'ються" на футбольному полi лише заради неньки-України та українцiв.А якщо по-дiлу їх покритикувати,то вiдразу надувають губки,як дiвчатка.Крiм того,нiхто з них навiть не париться,що вони глумляться,своєю грою дворової команди,над iсторiєю та досягненнями знаменитого клубу iз столiтнiми традицiми.Будьте мужиками:не можете,не виходить,то будьте добрi,на загальних засадах допомагати боронити країну вiд ворога,на ваше мiсце знайдуться достойнiшi,якi шануватимуть своєю грою Прославлений Клуб Динамо Київ.