3 вересня 2022 11:33
2

Ігор СУРКIС: "Шахтар" повернув гравців, які б на гарматний постріл до команди не підійшли, якби були бразильці"

Президент «Динамо» Ігор Суркіс у розмові з Tribuna.com поділився думкою щодо кадрової ситуації в команді.


– Чи не було у вас думки просто повернути своїх гравців з оренди? Чи це неможливо?


– Дивіться, ми могли повернути, але вони повинні бути сильнішими за тих, хто зараз. Вважаю, що окрім лінії нападу, ми, в принципі, укомплектовані. Так, можливо, якість гравців хотілося б мати краще, але ми перебуваємо в тій ситуації, в якій ми сьогодні перебуваємо. Чи хотів би я витратити гроші, чи ні, від мене це не залежить.

Багато хто хоче піти та грати в комфортних умовах, я ж не виношу це. А сьогодні запросити когось нового якісного дуже важко.


Ви проаналізуйте «Шахтар». Вони повернули всіх колишніх своїх гравців, які на гарматний постріл до команди не підійшли, якби були бразильці. Петряк, Зубков – це люди, які вже були відіграні для «Шахтаря». Але склалася така ситуація – і їх повернули. У них шахтарське серце, — відповів Суркіс.

Команда ніяка! На фарті пройшли фенер і ледве не обісралися зі штурмом. Бенфіка показала реальний рівень команди , аДніпро просто зробив ,як дітей. Кроти максимально зібрали кращих українців з-за кордону і реально підсилили серйозно команду. Чим займався Суркіс - питання риторичне(
"Вважаю, що окрім лінії нападу, ми, в принципі, укомплектовані". Такої слабкої лінії півзахисту не пам'ятаю за весь останній час