26 серпня 2022 19:50

"Мерзенна група". Франков відреагував на жеребкування Ліги Європи для "Динамо"

Відомий український футбольний журналіст Артем Франков поділився думкою про групу Ліги Європи, в якій київському Динамо протистоятимуть: Ренн, АЕК та Фенербахче.


Головний редактор уже закритого журналу «Футбол» Франков вважає, що Динамо потрапило до складної групи.

«Мерзенна група. І в плані особистих рахунків (це інший Фенер та інший Ренн), і в плані загального рівня команд, і в плані очікувань. Розумієте, тепер від Динамо чекатимуть, вимагатимуть і, якщо не дай боже чого, не прощати і хаяти.

Імена, чи бачиш, для публіки не ті, ще й за Хацкевича ж проходили… Дуже, дуже складне жеребування та підвищена відповідальність».

Також Франков зізнався, що вийти із такої групи буде складно.

«З приводу терміну «повинні проходити». Ми вже давно не зобов'язані цим як мінімум жодному представнику п'яти Топ-ліг, а цього року список пристойно розширився.

Тож давайте враховувати реальність. Я не ховаю Динамо в жодному разі, я вірю в них, але лише підкреслюю складність завдання», — написав Франков в авторському телеграм-каналі.



Перший тур групового етапу Ліги Європи стартує 8 вересня.

Нагадаємо, що переможці груп виходять безпосередньо до 1/8 фіналу. Другі місця – зіграють стикові матчі із третіми командами групового етапу Ліги чемпіонів.

Власники третіх місць вирушать у стикові матчі Ліги конференції з командами, які посіли друге місце на груповій стадії цього турніру.