6 серпня 2022 09:45

Сергій НАГОРНЯК: "Динамо" забило саме тоді, коли було важко"

Відомий український тренер Сергій Нагорняк в ексклюзивному коментарі SportArena висловив думку про перемогу київського Динамо над Штурмом у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів (1:0).


«Найголовніше, що динамівці виграли у номінально домашній зустрічі. Важко було, але київська команда терпіла і зрештою перемогла. Забили м'яч саме тоді, коли важко було».

«Черговий гол Караваєва цього сезону єврокубків? Гарний забитий м'яч вийшов. Дубінчак добре прострілив, а м'яч ліг на ногу Олександру, який відкрив рахунок у зустрічі. Караваєв у цьому поєдинку грав не захисника. Сашко у матчі зі Штурмом зіграв на тій позиції, на якій він раніше, у принципі, весь час і грав. Караваєв забив хороший м'яч, відразу здорово влучив у ворота!».

«Які шанси на успіх у зустрічі-відповіді? Шанси є завжди. Раніше перемога з рахунком 1:0 була кращою, ніж 2:1. Але правило виїзного гола скасували. Тяжко буде. Але шанси у киян хороші, десь 50 на 50. Може, Луческу знову щось вигадає».

«Динамо у першому матчі виграло, хоч Циганков і пропускав поєдинок. Але вийшов на поле Караваєв та забив вирішальний м'яч».


Фото - УАФ