1 серпня 2022 11:07
1

Сергій ЧОБОТЕНКО: "Не бачу для себе проблеми повернутися до українського чемпіонату, але це питання, яке потрібно обговорювати з родиною"

Захисник Сергій Чоботенко поділився планами на майбутнє.


– Зараз я та мої агенти займаємося пошуком нової команди. А мета - перш за все, повернуться у футбол після довгої паузи та вийти на новий рівень своєї гри.

– Продовження кар'єри в Європі буде у пріоритеті?

- Дивитимемося і вибиратимемо з тих варіантів, які будуть. Я не бачу для себе проблеми повернутися до українського чемпіонату, але це питання, яке потрібно обговорювати з сім'єю.

- Ти чекаєш на дитину – немає побоювань їхати в Україну грати?


- Звичайно, є щодо цього переживання, в Україні на даний момент немає безпечних місць. Тому й кажу, що коли буде варіант з України – це питання, яке треба буде вирішувати з родиною та думати про їхню безпеку.


- Ти тривалий термін пропустив через травму - наскільки зараз готовий фізично і чи немає "побочок" після неї?


– Звичайно, фізично ще потрібно набирати, і в першу чергу через ігрову практику, щоб повернути форму та набрати найкращі кондиції.

У період війни я підтримував форму з різними командами, займався зі своїм тренером з реабілітації та фізичної підготовки, тож жодних побічних ефектів після травми не залишилося, - сказав Чоботенко.

Після того як людина втікла колись з Динамо в кротівню слід було забути про його існування на вболівальницьких ресурсах ДК