27 липня 2022 14:13

Світове ноу-хау: джерело розкрило деталі трансляцій матчів першої та другої ліг України у новому сезоні

Професійна футбольна ліга (ПФЛ) хоче відмовитись від прямих трансляцій матчів клубів Першої та Другої ліги України у новому сезоні.


ПФЛ аргументує відмову від прямих трансляцій матчів з метою безпеки, щоб не наражати себе на небезпеку ракетних ударів з боку рашистів, а трансляції матчів публікувати у відкритому доступі постфактум.

Журналіст Сергій Болотніков розкритикував рішення функціонерів. Остаточне рішення буде ухвалено на конференції клубів ПФЛ у серпні.

«ПФЛ переживає, що путін сидітиме в ютубі, побачить пряму трансляцію Діназ - Мункач і накаже в***ати по ньому. І це при тому, що матчі УПЛ планується транслювати у лайві», - написав Болотніков у Telegram-каналі KDK.

Раніше повідомлялося, що у новому сезоні Першої ліги зіграють 16 команд, які будуть розділені на групи А та Б. З фінансових причин у чемпіонаті не візьмуть участь шість клубів:

Альянс;
Поділля;
Волинь;
ФК Краматорськ;
Агробізнес;
ФК Ужгород.
Президент ПФЛ Олександр Каденко підтвердив, що у новому сезоні Другої ліги готові взяти участь десять клубів. Керівництво ПФЛ намагається збільшити їхню кількість до 12.

Новий сезон ПФЛ стартує орієнтовно наприкінці серпня чи на початку вересня.