20 липня 2022 18:54
2

Даріо СРНА: "Готуємо ще пару трансферів"

Директор "Шахтаря" з футболу Даріо Срна прокоментував підписання хорватського півзахисника Невена Джурасека.

"Це перше підписання під час війни, і я переконаний, що вдале. Невен – футболіст, який пройшов усі збірні Хорватії, школу "Динамо" (Загреб) і показав себе минулого сезону у "Дніпрі-1". Той футболіст, який нам потрібний сьогодні, – Невен. Із приходом Йовічевіча це було його велике бажання. Ми почули і погодилися з ним, що Невен має бути зараз у "Шахтарі".

Це футболіст, який не втрачає м'яча, що дуже важливо сьогодні. Це вісімка, яка любить грати у футбол, шахтарський футбол, підходить під нашу гру. Це футболіст, який сьогодні має посилити "Шахтар".


Договір на два роки, але з опцією того, що якщо все буде гаразд, ми можемо його продовжувати. Невен молодий футболіст, і я впевнений, він дасть те, що нам потрібне сьогодні.


Ми готуємо ще пару трансферів, до нас маємо прийти футболісти, щоб посилити "Шахтар". Вони можуть бути українцями, можуть бути легіонерами, але головне ми хочемо зробити сильний "Шахтар", рухаємося до цього, не опускаємо руки. Президент не кидає "Шахтар". Отже, наше завдання – зробити дуже хорошу та сильну команду, яка представлятиме Україну та "Шахтар" у Європі", - сказав Срна.

Сволочи вы шахта, по-чесноку кинули Днепр1 с Йовичей! И неважно, что типо всё по закону! Есть моральная сторона, особенно в это время!
Зубков і хто ще