19 липня 2022 10:25
1

Віктор КОРНІЄНКО: "Росіяни - це кончені люди, по-іншому не можу назвати"

Захисник «Шахтаря» Віктор Корнієнко розповів про своє ставлення до росіян.


«Ну що, якщо там люди зомбовані? Що їм можна казати? Ти нічого не доведеш. Їх надресували, вони бояться криве слово сказати. Я вже не бачу сенсу щось говорити. Мільйони людей намагаються кожен день їм щось довести. Якось там в голову вбити. Але їм все одно. Це кончені люди, по-іншому не можу назвати.

Хотів би подивитися на них, якби у самих таке трапилося. Якби діти вмирали, вагітні мами. Не хочу навіть про них говорити. Кончений народ.

Я якось зайшов у дірект в інстаграмі. Пише мені якийсь мужик з Росії: «А где ты был все эти 8 лет на Донбассе?». Відповідаю йому: «Коли розпочалася війна на Донбасі, я ще був «щєнком», який навіть не знав, що таке інстаграм». Нічим не міг допомогти Україні. Що ти мені починаєш доводити, виродок? Я його вже нагнув, не витримав. Потім заблокував, з ними навіть немає сенсу розмовляти», - сказав Корнієнко.
Невірна відповідь "кінченому". Треба було питанням на запитання: "А де ви всі були, коли ваша орда рівняла с землею міста и села Ічкерії с 1999 по 2009 роки?