17 липня 2022 17:12

Журналіст про Іванісеню: "Нам вливали тупі меседжі про неймовірний кабальний контракт і "неможливість залишити РФ". Але стартував новий чемпіонат, і в'язень совісті із задоволенням грає"

Журналіст Роберто Моралес у своєму Facebook висловився про Дмітрія Іванісеню, який продовжує грати в Росії, не дивлячись на війну в Україні.


"Діма, ні, точно не Дмитро. Діма, він ж Ваня і Сєня (Ivanisenya, грав за збірну), так інколи буває. Це Хвутболіст і, якщо чесно, футболіст вельми якісний. Наприкінці лютого та напочатку березня нам вливали тупі меседжи про неймовірний кабальний контракт і «неможливість залишити РФ». Тоді цей підорг сидів тихо й зовсім не відсвічував – не потрапляв до заявки «Круильєв Савьєтав» і не грав. Аж ось стартував новий чемпіонат РашоПідорашо і, вуаля, бінго, Ваня та Сєня, узнік совєсті, дісідент на давєрії, грає залюбки.


Продовжую закликати суспільство до декретів Бенеша, тобто їх аналогу з урахуванням наших реалій. За мого життя того точно не буде, але, можливо, колись, таки станеться. Добра вам і їб*ати в першу чергу тре не русню, а їхніх укрАінських друзів".