17 липня 2022 11:45

"Він завжди був тихим і спокійним". Легіонер "Динамо" розповів про дружбу зі зіркою велоспорту

Півзахисник "Динамо" Міккель Дуелунн згадує своє післяшкільне перебування як "надзвичайно крутий час". І багато з його найкращих спогадів пов’язані з так званою "сімейною групою", в якій він був із зіркою велоспорту Йонасом Вінгегардом.


"Ми були єдиною "сімейною групою" в школі, яка складалася лише з хлопчиків. Ми були дуже різними, але добре один одного доповнювали. Це було хлопчаче середовище і справді крутий рік.

Йонас Вінгегард? Він завжди був тихим і спокійним. Йому просто не потрібно було говорити найголосніше. Це не повинно звучати так, ніби я хвалю його, тому що всі помиляються, але є багато рис Йонаса, які мені подобаються. Можливо тому, що я сам такий же. Мені подобається, коли ти добре все продумуєш і можеш заповнити простір, не роблячи цього словесно.

Одного разу я запитав, чи можу я спробувати велосипед Йонаса, і він погодився. І тоді я увірвався на велосипеді в клас, де збиралися вчителі. А потім велосипед Йонаса забрали на тиждень. Але з Йонасом все було добре. Це може статися навіть із найкращими, сказав він. Ця реакція дуже добре його описує", - розповів Дуелунн в інтерв'ю bt.dk.

На сьогоднішній день Дуелунн та Вінгегард не спілкуються. І, як каже Міккель, Йонас зовсім та людина, з якою ви можете спілкуватися через соціальні мережі, відзначивши, що велогонщик не любить проводити багато часу в телефоні.