28 червня 2022 11:19

"Челсі" розпочав переговори щодо Аке та Стерлінгу з "МанСіті". Обидва гравці відкриті до переходу

"Челсі" має намір купити Натана Аке та Рахіма Стерлінга у "Манчестер Сіті" цього літа.

Як повідомляє The Telegraph, лондонський клуб розпочав переговори з "міщанами" щодо Аке та Стерлінгу. Власник "Челсі" Тодд Боелі у понеділок зв'язався з представниками "Ман Сіті", щоб дізнатися, яку суму клуб оцінює цих футболістів.

Томасу Тухелю ще за часів роботи з дортмундською "Боруссією" був симпатичний захисник збірної Нідерландів. Тренера приваблює універсальність Аке - він здатний грати на лівому фланзі оборони, в трійці центральних захисників, де зможе замінити Антоніо Рюдігера, що залишив "Челсі", і в центрі поля. Важливим для "синіх" фактором є наявність у Аке досвіду гри в АПЛ.


І Стерлінг, і Аке відкриті для переходу до "Челсі". Натан провів у системі лондонського клубу сім років, приєднавшись до нього у 15-річному віці.

"Челсі" спілкувався з "Ювентусом" про можливий трансфер Маттейса де Лігта, але італійський клуб просить за гравця величезну суму, що стримує прогрес у переговорах. Також лондонці обговорюють із "Севільєю" перехід Жюля Кунде.

Крім Стерлінга, "Челсі" цікаві вінгер "Лідса" Рафінья, на якого претендує "Арсенал", форвард "Евертона" Рішарлісон, про трансфер якого вже веде переговори "Тоттенхем", та вінгер "Барселони" Усман Дембеле.

27-річний Аке минулого сезону взяв участь у 27 матчах "Ман Сіті" у всіх турнірах і забив 3 голи. 27-річний Стерлінг відіграв 47 матчів у складі "міщан", забив 17 голів та віддав 8 передач.