21 червня 2022 16:50

"Багато хто хоче". Алієв зізнався, що зробить з Ордецем, якщо він повернеться в Україну

Колишній гравець Динамо Олександр Алієв розповів про своє ставлення до Івана Ордеця, який залишився грати в Росії попри повномасштабний напад.

"Приїде сюди – бошку йому відірву. Відразу говорю. Ордець. Одразу ж. Думаю, не лише я. Багато хто хоче. І Андрій Богданов хоче. Відірву бошку.


Коли закінчується сезон у Росії, цей дивак сидить і веселиться на корпоративах. Що ж ти, падло, сюди не приїхав? Ти ж за країну грав. А ти сидиш у Москві й веселишся, коли наші люди гинуть. Коли у твоїй Волновасі, де ти народився, міста нема. Його просто зім'яли. А він сидить і веселиться, радіє, кінець сезону в нього. Кажу одразу. Приїде – бошку відірву йому одразу ж, потворі цій, бл**ь.


Думає лише про гроші. Ти не заробив у Шахтарі? Ти не заробив у Динамо Москва? Та ти допомагай людям. Тут: у Бучі, в Ірпені, у Волновасі", – заявив Алієв в інтерв'ю Профутбол Digital.


Нагадаємо, захисник-зрадник так і не наважився покинути Росію після того, як вона жорстоко вдерлась в Україну. Натомість Олександр Алієв, який є уродженцем Хабаровська, з перших днів пішов у територіальну оборону.