16 червня 2022 12:54
7

Голкіпер "Динамо" та збірної України одружився вдруге

Воротар київського Динамо та збірної України Георгій Бущан після завершення сезону одружився вдруге.


Обранкою 28-річного українського голкіпера стала дівчина Вікторія. Футболіст зустрічається зі своєю коханою не перший рік, а зараз вони вирішили узаконити стосунки.

Пара не афішувала весільну церемонію, але все ж таки в мережі з'явилися фото з цієї значущої для молодят події.

Вікторія стала другою дружиною Бущана. Раніше голкіпер Динамо у 2014 році у віці 19 років одружився з балериною Національної опери України Крістіною Шішпор, яка була старша за нього на дев'ять років.

Пара розпалася у 2019 році. Від першого шлюбу футболіст має доньку Юлію.





Створення родини - дуже важливо. Побільше їм діточок. Такі люди повинні мати більше дітей. А фото - таке вже. Важливо, щоб всі пам'ятали завдяки кому зараз можна одружуватись, хто тримає Українське Небо і Українську Землю. І допомогати ЗСУ. Тому видно, що на весілля не витрачались. Це правильно. Краще ці гроші направити на придбання дронів чи броніків.
джек-пот у барышни))
Сподіваюсь, це трапилось ще до початку війни.
Сховати
Santos, під час війни люди теж одружуються , народжують дітей. А ще іноді посміхаються , займаються сексом, їдять , співають , грають в футбол
Сховати
MarcoV, а інші вмирають на війні, стають інвалідами, діти стають сиротами., жінки вдовами. Про це теж не забувать треба.
Сховати
waleo, памятати треба. Щосекунно на планеті Земля помирають внаслідок хвороб, воєн, голоду, несчастних випадків , вбивств мінімум 2 людини.
MarcoV, не маю нічого проти самого одруження. Питання виникають до змісту весільних фото.