11 червня 2022 12:18

Аншлаг під питанням: УАФ відзвітувала, скільки квитків куплено на сьогоднішній матч України та Вірменії у Лізі націй

Сьогодні збірна України проведе свій другий матч у нинішньому розіграші Ліги націй. Судитиме гру польська бригада арбітрів на чолі з Данієлем Стефанськи.


Номінально домашній для нас поєдинок зі збірною Вірменії пройде у польській Лодзі на стадіоні ЛКС, що вміщує 18 тисяч глядачів. Станом на сьогоднішній ранок було продано 12 000 квитків. У цьому каси продовжують працювати.

Вірменських любителів футболу у гостьовому секторі буде небагато, тому публіка на трибунах на 90% складатиметься з українських та польських уболівальників, повідомляє офіційний сайт УАФ. Крім того, на гру акредитувалися 80 журналістів та 40 фотокореспондентів.


Зустріч розпочнеться вже о 16.00. Команда Олександра Петракова зіграє у синьому комплекті у формі. На наших суперниках будуть білі футболки, шорти та гетри.

Андрій П'ятов, для якого сьогоднішній матч стане останнім, 102-м, у складі збірної приміряє червоний светр. Його візаві одягне зелене екіпірування.

З гравців, що залишилися в розташуванні синьо-жовтої дружини після від'їзду травмованих Георгія Бущана і Тараса Степаненка, в заявку на сьогоднішню гру не потрапили захисники Едуард Соболь та Олександр Сирота. Гравець Брюгге не набрав оптимальних кондицій після застуди, а динамівець застудився тільки зараз.