22 травня 2024 19:45

"Я коли побачив його кілька років тому на стадіоні, розгубився". Журналіст про трагічну історію колишнього нападника "Динамо"

Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик розповів про друга Сергія Реброва Павла Шкапенка, з яким нинішній головний тренер збірної України разом виступав у Динамо.


Ігор Циганик зізнався, що Павло Шкапенко зловживав алкоголем. Такий висновок коментатор зробив під час останньої зустрічі з ексгравцем Динамо.


«Шкапенко і Ребров прийшли в Динамо разом. Двоє молодих. Шкапенко із Запоріжжя, Ребров з Донецька. Я коли побачив Шкапенка кілька років тому на стадіоні ЦСКА, то розгубився.


Це була людина вже зовсім іншого рівня. Було видно, що інтересу до життя він вже не має ніякого. Я так розумію, що він випивав дуже серйозно».


Журналіст зазначив, що нинішній наставник національної команди нашої країни та Шкапенко були близькими друзями.


«Вони були близькі друзі, жили в одній кімнаті. І наскільки по різному склалася їхня доля. Шкапенко ж залишався, коли прийшов Лобановський, але він себе не знайшов. Він пішов у ЦСКА з Леоном і все».


Коментатор повідомив, що Шкапенко навіть грав більше. Ніж Ребров, але не зумів скористатися своїм шансом.


«Ребров і Шкапенко мали однаковий шанс. Шкапенко навіть більше грав, ніж Ребров, який не міг виграти конкуренцію. Основним був Леон, під ним – Шкапенко і час від часу Ребров. Наскільки вони були друзями і наскільки по різному використали свої моменти.

Один пішов здорово-здорово-здорово, і зараз він тренер національної збірної, легенда українського футболу, а про іншого майже забули», – сказав Циганик в ефірі авторського ютуб-каналу.