22 травня 2024 18:00

"Ліверпуль" шукає тренера за стандартами за оголошенням в LinkedIn. Потрібні "суттєві знання про футбол", обіцяють "конкурентоспроможну" зарплатню

"Ліверпуль" шукає тренера за стандартами за оголошенням.


Мерсисайдці розмістили у LinkedIn (соціальна мережа для пошуку роботи та встановлення ділових контактів) вакансію «Тренер зі стандартних положень». Daily Mail зазначає, що це рідкість: більшість призначень у футболі топ-рівня здійснюються не за вакансіями.


«Ми шукаємо тренера з ліцензією УЄФА А або еквівалентною, який приєднається до нашої основної команди як тренера зі стандартних положень. У цій ролі ви будете спеціалістом з тактики, відповідальним за максимальну ефективність команди на всіх стандартних положеннях. Це передбачає ретельний аналіз, методичне планування та вміння професійно навчати стратегіям на стандартах як у чужих воріт, так і своїх», – йдеться у вакансії.


Від кандидатів очікується підтверджений послужний список досягнень при роботі зі стандартами на топ-рівні. Також потрібні «суттєві знання в технічному та тактичному розумінні футболу», а також знання трендів футболу в АПЛ та Європі.

«Ліверпуль» обіцяє платити співробітникові «конкурентоспроможну» зарплату та виплачувати пенсійні відрахування. Тренеру буде надано 25 днів відпустки на рік плюс ще 5 власним коштом, а також вихідні під час державних свят.