4 червня 2022 08:54
2

Колишній капітан збірної Вельсу знайшов несподіване пояснення, чому збірна України не зможе вийти на чемпіонат світу

Фото - ua.depositphotos.com


60-річний телевізійний експерт досить просто пояснив, чому Уельс обіграє Україну у завтрашньому матчі.

Колишній півзахисник Евертона та капітан збірної Уельсу Баррі Хорн не сумнівається у перемозі своїх співвітчизників у вирішальному поєдинку за путівку на чемпіонат світу.


«Це не є конкурс пісні «Євробачення». Місця на чемпіонаті світу не визначаються всенародним голосуванням. Якби я грав, моє мислення було б простим: я хотів би їх перемогти. Я потискував суперникам руки, бажав їм всього найкращого, а потім грав у справжній футбол без пощади.


Я не здивований, що Україна обіграла Шотландію – вони мають кілька дуже хороших гравців. Право на участь у чемпіонаті світу має бути отримане на полі, а не на почуттях чи симпатіях. Переконаний, що ми вчинимо правильно, і цього разу я цілком упевнений у результаті», – цитує валлійського ветерана Mirror.

Хорн виступав за збірну Уельсу з 1988 до 1996 року. За його словами, він досі не може прийти до тями після кваліфікації ЧС-1994. Тоді команда, в якій він був капітаном, зупинилася за крок від Мундіалю.


У заключному турі відбору валлійцям було достатньо зіграти вдома внічию з румунами. За рахунку 1:1 господарі не забили пенальті (після удару Пола Бодіна м'яч влучив у перекладину), а на 87-й хвилині пропустили другий гол. Таким чином, прокляття Уельсу продовжилося.


«Дракони» грали на першостях планети лише раз. У 1958 році на Кубку світу у Швеції команда Джиммі Мерфі дійшла до чвертьфіналу, де мінімально поступилася майбутнім чемпіонам світу – бразильцям – з 17-річним Пеле у складі.

получается украинская команда сама не конкурентна и ей все помогают---какой абсурд---уэльс проиграет с таким же счетом что и шотланндия,

Неужели есть ещё один Уэльс? Не знал!