1 червня 2022 09:42

U-19: сьогодні юнацька збірна України стартує в еліт-раунді кваліфікації Євро-2022

Аби пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи, синьо-жовтим потрібно обійти в групі Нідерланди (господар змагань), Норвегію та Сербію.


Сьогодні юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2003 року народження) о 17.00 за Києвом матчем проти команди Норвегії стартує в елітному раунді відбору Євро-2022. Завдання в підопічних Володимира Єзерського складне, оскільки наші футболісти з осені минулого року не мали ігрової практики через зупинку всіх змагань. Є, на жаль, і ще одна проблема — через ушкодження в першому поєдинку не допоможуть нашій збірній Удод, Хромей та Шостак.

Утім, синьо-жовті не втрачають оптимізму. Головний тренер сказав в інтерв'ю офіційному сайту УАФ, що команда мотивована як ніколи. Не варто забувати й той факт, що через фінальну частину чемпіонату Європи з'явиться шанс пробитися на чемпіонат світу U-20 2023 року.

Нагадаємо, що команда Володимира Єзерського у кваліфікаційному раунді посіла перше місце в групі: переграла Мальту (4:2) та Фінляндію (2:1), а також зіграла внічию з Польщею (2:2).


Фото - УАФ