1 червня 2022 09:33
1

U-21: сьогодні молодіжна збірна України проведе матч відбору Євро-2023 на Фарерських островах

Сьогодні, 1 червня, матчем проти Фарерських островів молодіжна збірна України продовжить свої виступи у відбірному турнірі чемпіонату Європи. Початок зустрічі на стадіоні «Торсволлур» у Торсгавні — о 20.00 за київським часом.


Свою підготовку команда Руслана Ротаня розпочала 17 травня в Туреччині. За час збору синьо-жовті зіграли контрольний поєдинок зі збірною Стамбула (7:1), а також провели двосторонку.

На Фарерські острови наша молодіжка вирушила 30 травня. Із пересадкою в Копенгагені команда провела в дорозі майже 15 годин. Безпосередньо в Торсгавні до збірної приєднався представник латвійської «Валмієри» Іван Желізко, який 28 травня проводив матч за свій клуб. Після ушкодження повернувся в стрій Олександр Драмбаєв, проте команда, на жаль, зазнала й кадрової втрати. Травму отримав Арсеній Батагов, що не дозволить йому зіграти в чотирьох поєдинках групового турніру, що залишилися.

У вівторок в обід, напередодні гри, підопічні Руслана Ротаня провели передматчеве заняття, ознайомившись зі штучним газоном стадіону «Торсволлур», де відбудеться сьогоднішній поєдинок. Це центральна арена країни, де виступає й національна збірна Фарерських островів. Увечері в команди відбулося теоретичне заняття.

Зазначимо, що всі кошти, отримані від продажу квитків на матч у Торсгавні, представники Фарерських островів передадуть до фонду допомоги Україні.


Фото - УАФ

Матч будуть показувати?