28 травня 2022 15:16

"Ми зробимо кілька кроків назад": Русол аргументував позицію СК "Дніпро"-1 розпочинати новий сезон Прем'єр-ліги за кордоном

Виконавчий директор Днера-1 Андрій Русол наполягає на тому, щоб новий сезон чемпіонату України був зіграний за кордоном.


Дніпро-1, який має участь у кваліфікації Ліги Європи, хоче зберегти у команді легіонерів, які навряд чи заходять піддавати себе ризику, граючи в Україні. Русол наголошує, що готовий будувати нову команду навколо українських футболістів.


«Наші мотиви у тому, що у нас велика кількість легіонерів. У мене є великі сумніви, що вони захочуть зіграти в нашій команді. У країні, яка перебуває на війні. Це велике питання, чи повернуться вони. Це одразу вплине на рівень чемпіонату, я впевнений, що ми зробимо кілька кроків тому з точки зору якості УПЛ, якщо ми вирішимо грати в Україні.


Але в будь-якому випадку ми ухвалимо рішення ліги. Якщо вони скажуть, щоб грати тут, ми пристосуємось до нової реальності, створимо команду наших гравців та граємо виключно в Україні», - сказав Русол в інтерв'ю ТК Футбол 1/2/3.


Нагадаємо, що у новому чемпіонаті України, який розпочнеться не пізніше вересня, зіграють 16 клубів. Маріуполь та Десну, які зможуть відновити виступ в еліті після відновлення інфраструктури, в еліті замінять Металіст та Кривбас.


Фото - СК «Дніпро-1»