27 травня 2022 20:16

Особисте життя завадило екс-капітану "Металіста" Сосі влаштуватися до турецького клубу: аргентинець уже знайшов новий варіант

Півзахисник Хосе Соса знаходиться у пошуках нового місця роботи після відходу з Фенербахче.


Через два роки контракт гравця зі стамбульським клубом добіг кінця, з 30 червня Соса стане вільним агентом.

Агенти екс-хавбека Баварії, Наполі, Атлетіко і Мілана запропонували аргентинця іншій столичній команді — Фатіх Карагюмрюк, яка шукає заміну Лукасу Біглії, який пішов.

Але головний тренер Волкан Демірель наклав вето на перехід. Незважаючи на близьке знайомство з Сосою (з 2020 по 2021 рік Демірель працював помічником наставника Фенербахче) легенда «жовтих канарок» відмовилася від хавбека через одержимість Соси особистим життям, а не футбольною кар'єрою.

Після цього Хосе зустрівся з головним тренером Істанбул Башакшехіра Емре Белезоглу, який був спортивним директором Фенербахче і запросив його до команди. Швидше за все, Соса відправиться саме в Башакшехір, пише видання Fotospor.

Нагадаємо, що з 2011 до 2014 року 36-річний ветеран виступав за Металіст. У складі харківської команди Соса отримав капітанську пов'язку і загалом провів 86 поєдинків, у яких відзначився 19 голами та 32 асистами.