21 травня 2022 10:24
12

"Європа має змусити Київ прийняти вимоги росії": кум Шевченка та екс-власник "Мілана" приголомшив своєю позицією щодо війни в Україні

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній власник Мілана та екс-прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі вважає, що Європа має вплинути на Україну для прийняття вимог Росії.


Таку позицію Берлусконі пояснює тим, що інакше сторони не посадити за стіл переговорів. При цьому екс-власник Мілана заявив, що засмучений та розчарований поведінкою президента Росії.

«Для того, щоб посадити Путіна за стіл переговорів, не можна робити заяви, які я чую з усіх боків, від НАТО до Великобританії тощо…

Ми повинні прийти до світу якнайшвидше, інакше руйнування та різанина будуть продовжуватися. Європа зобов'язана об'єднатися і зробити мирну пропозицію Путіну та українцям, намагаючись змусити Київ прийняти вимоги Росії», - цитує Берлусконі «Лентач».

В той же час легенда українського футболу Андрій Шевченко всіляко намагається допомогти Україні перемогти у війні з Росією.
бєрлусконі це вже щось накшалт лєніна,тікі ще рухається і шо він там іздає своїм ротом вже нікого не цікавить,ну може окрім путєна
Пидор
Отдавай Сардинию путину и потом мы подумаем, что нам делать.
Сільвіо Берлусконі,по-перше,якби орки поперли на вас макаронникiв,то взяли б вас максимум за 48 годин.По-друге,ви всi пиз*аболи(спiвчувальники путлєру i сторонники дiалогу з ним),бо вас конкретно той геноцид не стосується (ваc не бомблять з цiллю знищення i до вас не лiзуть полчища бомжiв-оркiв).По-третє,пиз*iти,то не вагони з цементом розгружати,а ти бидлота думаєш,що ти є рангом вищим вiд українцiв.Та ти пад*о не коштуєш i мiзинця проти любого українця-захисника своєї землi,так що закрий пiддувайло,бо тхне падалью.Бажаю тобi,Сільвіо Берлусконі,лише одного,щоб ти вiдчув на своїй смердючiй шкурi всi прєлєстi руцкого мiра.Ось тодi поговоримо на рiвних i пофiлософствуємо,хто кого i до чого має змушувати.
Сховати
Браво !
Пиздел бы ты такое старый уёбок, если бы пол италии было разрушено Путлером и его армия оккупировала бы часть итальянских территорий?
Пнх
Интересно , после всех этих событий Шева будет и дальше корешаться с Берлускони, Абрамовичем, Джоковичем ? На днях сыграет в выставочном матче , который организовал Это О, накануне с сожалением заявивший что украинским беженцам много внимания уделяют в Европе , в отличии от африканских
Сховати
MarcoV, а при чому тут Джоковіч?!
Сховати
gys23, При тому, що Джокович вступився за русню, мовляв, їх теннісисти не винні, та їх треба допустити до Вімблону.
Андрюша патриот тогда когда ему выгодно ….
Коли ти вже здохнеш, тварюко? Мандруй за руським кораблем.....Давай щасливо.