20 травня 2022 10:16

Фанат "Евертона" показав Вієйра середній палець – легенда одним ударом поквитався з кривдником

Поєдинок 33-го туру АПЛ Евертон – Крістал Пелас (3:2) запам'ятався не лише камбеком Віталія Миколенка і Ко.


Після третього гола Евертона, автором якого став Домінік Калверт-Льюїн, на поле Гудісон Парк вибігли кілька десятків уболівальників "ірисок". Стюарди зуміли вивести їх з газону, але після фінального свистка вдіяти вже нічого не могли – фанати знову масово вибігли на поле.

Один із прихильників Евертона пробігав поруч із Патріком Вієйра і показав легендарному французу середній палець, знімаючи це на відео. При цьому фанат ще й облаяв наставника. Тренер Крістал Пелас не стерпів такого ставлення – Вієйра схопив нахабу і вдарив його ногою, після чого той впав на газон.

Учасники конфлікту ледь не влаштували справжню бійку, але стюарди зуміли не дати сутичці розгорітися ще більше. "Мені нічого сказати з цього приводу", – цитує слова Вієйра з прес-конференції Sky Sports.

Нагадаємо, Евертон обіграв Крістал Пелас, поступаючись 0:2 після першого тайму. Ця перемога дозволила "ірискам" офіційно зберегти місце в АПЛ на наступний сезон. Компанію Норвічу та Уотфорду, які вилетіли раніше, складе хтось із дуету Лідс/Бернлі. Що стосується Крістал Пелас, то перед останнім туром підопічні 45-річного Патріка Вієйра посідають 13 місце.