20 травня 2022 08:21
1

"Можна було піти газони косити, вікна робити". Півзахисник команди другої ліги після початку війни поїхав працювати на будівництво в Канаду

Півзахисник друголігової Перемоги Віталій Тимофієнко розповів, як змінив футбольний м'яч на шпатель після початку повномасштабної війни Росії проти України.


"Відкрив візу, купив квиток і відлетів до Канади. Зараз я тут. Тут немає футболу, за який платять гроші. Тож довелося піти на роботу, а її тут дуже багато. Мені запропонували піти на будівництво. Тут зараз і працюю. Робота дуже тяжка.

Перше, що потрібне – знання англійської мови. А воно у мене просто відсутнє. Можна було піти газони косити, вікна робити, будівництво, дахи робити. Є багато варіантів. Життя так змінилось. На все божа воля. Звісно, дуже хочу залишитися у футболі, дуже хочу грати у футбол. Мені ще 29 років, хотілося б пограти. Розумію реалії, що нині далеко не до футболу.


Коли граєш у футбол, то займаєшся ним 2-3 години. Решту часу належить тобі. Робиш, що хочеш. Тут усе по-іншому. Встаєш о 6-й ранку, їси, одягаєшся і їдеш на роботу. Приїжджаєш додому вбитим взагалі о 6, 7, 8 годині вечора. І все, що хочеш – поїсти та лягти спати", – сказав Тимофієнко на YouTube-каналі Трендець.

Чуваня, так ти начебто повинен бути в Україні, як військовозобов'язаний, чи нє!?

Знайшов вікно можливостей?
Паспорт іншої країни маєш?
Троє діточок у тебе?
Інвалідність?

В чому твій секрет заробітчанину!?