13 травня 2022 17:15

Річардс: "У мене були ментальні проблеми. Є гроші, будинок, машини, і через це ти думаєш, що гаразд"

Майка Річардс розповів, як зрозумів, що йому варто витрачати менше грошей.


«Якось я витратив понад 150 тисяч доларів за ніч. Це було так надмірно, що ми просто кидалися чайовими та хотіли найбільшу пляшку шампанського. Вона коштувала майже 100 тисяч доларів.

І на той момент щось у моїй свідомості змінилося. Я забронював місячну поїздку, але повернувся додому за три тижні зі словами: «Я більше не можу так. Не можу. Я залишусь без грошей», – сказав екс-гравець «Манчестер Сіті».


Також Річардс розповів про проблеми, з якими зіткнувся через травми.


«Я тренувався, але не грав. Було важко. Дуже складно.

Всі говорять про гроші, але я йшов на тренування, знаючи, що не зіграю, намагалася підтримати всіх, наче я якийсь чирлідер. Але я відчував складнощі. Тоді я вперше в житті подумав, що не впораюся. Зазвичай, у мене на все є відповідь. Тоді я не мав відповіді.


Було складно. Ти маєш гроші, будинок, машини, і через це ти думаєш, що ти в порядку, і намагаєшся відсунути все вбік. "Про що мені турбуватися?" Але я мав проблеми. Ментальні. Мені було соромно виходити з дому. Я боявся того, що могли сказати мені фанати «Астон Вілли», – сказав Річардс, який виступав за бірмінгемський клуб з 2015 до 2019 року, в інтерв'ю The Athletic.