12 травня 2022 11:56

"Мілан" має намір викупити контракт Флоренці

Ймовірно, що нинішній сезон складається не зовсім так, як цього хотів би захисник Мілана Алессандро Флоренці. Гравець, який перебуває в оренді з Роми, пропустив достатньо матчів через дві травми коліна, які зажадали незначних операцій.


Остання була проведена на внутрішньому меніску лівого коліна 6 квітня, процес реабілітації завершився наступними тижнями. Його повернення відбулося на 84-й хвилині переможної гри проти Верони з рахунком 3:1 минулої неділі. Алессандро вийшов на поле і вже за три хвилини він забив свій другий гол у сезоні.

Незважаючи на всі проблеми зі здоров'ям, Мілан має намір скористатися опцією викупу контракту Флоренці, повідомляє SempreMilan. При цьому "россонери" хочуть спробувати отримати невелику знижку: прописана сума за трансфер гравця становить 4,5 млн. євро.

Керівництво вважає, що його присутність на полі та за його межами має основне значення для дуже молодої групи гравців. Флоренці не тільки володіє технічними якостями, щоб поборотися за стартову позицію з Давиде Калабрією, а й є лідером у роздягальні, що не залишилося непоміченим.