10 травня 2022 11:12

Новий власник "Челсі" Боелі висловить підтримку Тухелі, він готовий серйозно вкластися в трансфери влітку. Грановська та Бак можуть залишитися в клубі

Томас Тухель отримає підтримку від нових власників "Челсі".


За даними The Telegraph, співвласник "Лос-Анджелес Доджерс" Тодд Боелі, який входить до складу нової групи власників "Челсі", проведе переговори з головою ради директорів лондонського клубу Брюсом Баком та директором "синіх" Мариною Грановською. Вони обговорять майбутнє менеджерів у клубі.


Раніше Боелі вже відвідав гру "Челсі" з "Вулверхемптоном" (2:2) в АПЛ, де сидів поруч із Баком, який, як очікується, залишиться в клубі – принаймні на час перехідного періоду. Грановська також може залишитися.


Очікується, що Грановська, Бак та Боелі разом з іншими членами консорціуму відвідають фінал Кубка Англії, де Челсі зіграє з Ліверпулем.

Томас Тухель не планує йти з «Челсі», однак він хотів би працювати з Грановською та Петром Чехом. Очікується, що Боелі поспілкується з тренером до того, як про покупку "Челсі" оголосять офіційно. Він висловить Тухелю підтримку та дізнається, які позиції у складі він хотів би посилити. Боелі готовий серйозно вкластися у літні трансфери.


Грановська разом із Чехом та Тухелем вже ведуть роботу з літніх трансферів, щоб "Челсі" опинився у найкращій позиції, коли клубу дозволять здійснювати угоди.