7 травня 2022 09:16

Більше ніж у Тайсона. ЗМІ оголосили зарплату Алана Патріка в "Інтернасьоналі"

Колишній півзахисник «Шахтаря» Алан Патрік, котрий перебрався до «Інтернасьонала» після початку російсько-української війни, став найбільш високооплачуваним футболістом бразильського клубу.


За наявною інформацією, місячний оклад Алана Патріка в «Інтернасьоналі» складає 1 мільйон бразильських реалів, що еквівалентно 186,5 тисячам євро.

Алан Патрік набагато випередив колишнього лідера зарплатної відомості «колорадос» та свого екс-партнера по «Шахтарю» Тайсона, котрий поїхав до Бразилії ще у квітні минулого року. Оклад хавбека в «Інтернасьоналі» складає 650 тисяч бразильських реалів, або 121,3 тисячу євро.


Цікаво, що нині в «Інтернасьоналі» є ще один футболіст, котрий пов'язаний із «Шахтарем». Йдеться про 22-річного центрбека Вітао, який підписав із бразильським клубом короткостроковий контракт до 30 червня, користуючись відповідним дозволом з боку ФІФА та УЄФА. Однак оклад Вітао, як і ще двох його нинішніх партнерів по команді, залишається загадкою для представників ЗМІ, які видобули та опублікували зазначені дані.