2 травня 2022 11:51

Рангнік переклав відповідальність за майбутнє Роналду на свого наступника в "Манчестер Юнайтед"

Наставник Манчестер Юнайтед Ральф Рангнік готовий допомагати Еріку Тег Хагу, який очолить манкуніанців по завершенні нинішнього сезону.


"Упевнений, що Тен Хаг має мій номер телефону! Йому належить зіграти ще кілька ігор з Аяксом, а ми маємо зіграти ще три матчі тут. Як тільки він хоче поговорити зі мною та обмінятися думками, я буду більш ніж щасливий зробити це.

Знаючи, що Ерік буде менеджером Манчестер Юнайтед, я впевнений, що вболівальники та ЗМІ зможуть побачити найкращу команду і, зрештою, сподіваюся, найкращу позицію у лізі. В АПЛ є чимало хороших прикладів, коли Юрген Клопп перейшов в Ліверпуль, Пеп Гвардіола – в Манчестер Сіті, Томас Тухель – в Челсі... Якщо ви знаєте, що шукаєте, це не займе надто багато часу.

Питання про Роналду ви повинні поставити Еріку тен Хагу. Кріштіану показав, що все ще може бути життєво важливою частиною цієї команди, але очевидно, що Манчестер Юнайтед потребує більше нападників. Наступного сезону має бути два чи три нових нападники, це досить очевидно", – цитує Рангніка Sky Sports.