26 квітня 2022 11:58

У роздягальні МЮ токсична атмосфера. Гравців дивують рішення Рангника – з "Ліверпулем" зіграли у 5 захисників, хоча не працювали над схемою

Гравці "Манчестер Юнайтед" втратили віру в Ральфа Рангніка.

Джерела повідомляють, що гравці втратили віру та впевненість у собі після серії невдач "Манчестер Юнайтед" на фініші сезону. Атмосферу в роздягальні називають "токсичною".

Деяких гравців не переконали Рангнік та його штаб. Один із топ-гравців "Манчестер Юнайтед" вже на початок січня склав остаточну думку про навички німця. Багато футболістів дивували його рішення. До них входить перехід на схему з п'ятьма захисниками перед матчем із "Ліверпулем" (0:4). Це сталося попри те, що команда майже не відпрацьовувала гру у такій формації, футболісти не знайомі із цією системою.



Не залишилися непоміченими у роздягальні та коментарі, які дає Рангнік різним медіа. Джерела повідомляють, що деякі гравці чудово обізнані про публічну критику, яку Ральф піддає їх під час прес-конференцій.


У клубі не дуже добре прийняли слова Рангніка про те, що "Юнайтеду" потрібно до 10 нових гравців. Їх він промовив після розгрому від "Ліверпуля". Зазначається, що Скотт Мактоміні у роздягальні висловив думку про ситуацію у клубі. Воно співзвучне з його словами після поразки від "Арсеналу" (1:3).