15 квітня 2022 13:38
1

"Мілевський як амбасадор "Динамо" став би добрим помічником Ігореві Михайловичу": агент Панков зізнався, ким бачив у майбутньому Мілю

Президент Динамо до війни розглядав варіант із поверненням Мілевського до клубу.


Футбольний агент Олександр Панков в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net розповів про перспективи свого підопічного Артема Мілевського отримати посаду в структурі Динамо після завершення ігрової кар'єри у вересні минулого року.

«Звичайно, він був зацікавлений у цьому. Але наша основна мета була зрозуміти — в якому статусі. Зрозуміло, що роль тренера Артем поки що не потягне. Думаю, з посадою спортивного директора він також не впорається, бо не знає специфіки роботи. Я бачив Артема амбасадором та обличчям Динамо, ми з ним про це говорили. Ця посада передбачає, що він братиме участь у медійних проектах клубу.

Дуже багато клубів у Європі беруть як амбасадорів своїх колишніх футболістів. На цій посаді вже можна визначитися з подальшим розвитком кар'єри: навчатися на тренера або проходити менеджерські курси. Працюючи амбасадором, Артем став би хорошим помічником Ігореві Михайловичу. Він прокачаний у медійному плані, знає, як це робити і що подобається людям», - додав Панков.

Нагадаємо, що Мілевський виступав за Динамо з 2002 по 2013 рік. За цей час форвард провів за киян 253 матчі, у яких забив 83 голи.
Міля прокачаний в медійному плані, як ідіот що прогуляв свою карєру, тому Динамо такий амбасадор не потрібен.