14 квітня 2022 15:50

"Однозначно не будемо вже братами, та ніколи й не були": дружина Усіка порівняла український та російський народи

Фото - ua.depositphotos.com


Катерина Усік поділилася думкою про різницю між нашими та російськими людьми.

Дружина чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Вусіка Катерина вважає, що українці та росіяни ніколи не були братні народи.


«Куди Росії та російському народу поруч із нами? Взагалі, різні ми. І ніколи не будемо вже братами однозначно. І ніколи не були ними, якщо чесно. Ну, це моя особиста думка.


Мої друзі у Криму багато. Я намагалася їм довести, а вони мені: «Кате, вісім років Донбасу». Я говорю: «Добре, ми вісім років Донбасу. А ви вісім років Донбасу?


Таке враження, що їм залили вуха: "Вісім років Донбасу, нацисти, фашисти". Я живу в Україні все своє життя. Я жодного разу в житті не бачила ні нациста, ні фашиста, окрім них. Усе. І все те саме кажуть».


Також Катерина сказала, що громадяни РФ просто дивляться телевізор, що не дає їм розвиватись.


«Багато людей не розвиваються в Росії. Вони не читають історію, не читають жодної літератури взагалі. Вони просто дивляться телевізор. У людини, яка думає, аналізує все одно закрадуться сумніви, що щось не так.

Основна маса Росії, як я зараз бачу, це стадо, ще й жорстоке, злиденне, розлючене просто», - сказала дружина Усіка в інтерв'ю PravdaTUT Lviv.