14 квітня 2022 15:15
2

Джерело: Після потоплення крейсера "Москва" Путін був лютий, і таким, хто мав задоволення бачити і спілкуватися з ним цієї ночі, ще ніколи його не бачили

Безсонна ніч видалася у президента Росії Володимира Путіна. По-перше, всі перипетії з ракетним крейсером "Москва" йому доповідали в режимі реального часу, а по-друге, бурхлива реакція Путіна на ці події не дала можливості багатьом, як в оточенні самого президента, так і в керівництві військового блоку спокійно осмислювати все, що відбувається.

Звичайно, ні про який нещасний випадок із пожежею та детонацією боєприпасів Путіну й не намагалися засувати. Вночі йому доповіли, що удару по крейсеру було завдано із застосуванням новітнього озброєння, яке було поставлено в Україну Великобританією безпосередньо перед візитом Бориса Джонсона до Києва. Понад те, Путіну доповіли, що операцією керували британські військові.


За нашими даними, інформація, представлена Путіну, не повною мірою відповідає дійсності, це стосується як мінімум безпосередньої участі британських військових у цій операції. Як би там не було Путін був лютий, і таким, хто мав задоволення бачити і спілкуватися з ним цієї ночі, ще ніколи його не бачили.


Флот залишався його надією та гордістю. Путін особисто загальмував і згодом скасував операцію з висадкою морського десанту в районі Одеси, бо побоювався за безпеку кораблів Чорноморського флоту. Плюс Путін ще й великий символіст, а промовиста назва крейсера "Москва" говорить сама за себе. Внаслідок бурхливої ночі постраждав не лише крейсер, а й меблі у резиденції президента Росії, так розбитий кришталевий столик у ванній та розкидані стільці та ящики шаф відчули разом із військовим начальством гнів президента.

увы, его не потопили, только вывели из строя, на год примерно. америкосы пишут что он своим ходом дошел до Севаса.
Сховати
Пруф?