13 квітня 2022 20:13

Гарі НЕВІЛЛ: "Якщо Тен Хаг зараз зателефонує ван де Беку, що Донні хорошого зможе сказати про "Манчестер Юнайтед"?"

Легенда та колишній капітан Манчестер Юнайтед Гарі Невілл поділився думками про потенційне призначення Еріка Тен Хага новим головним тренером манкуніанців.


Англієць висловив думку, що нідерландця попереджатимуть про можливі проблеми в клубі, оскільки МЮ може стати "цвинтарем для репутації".

"Якщо ви подивитеся на те, що Манчестер Юнайтед робить з гравцями, ви не побачите жодного, хто б став кращим", - цитує Невілла Sky Sports. "Погляньте, що вони зробили з Донні ван де Беком. Якби ви були Тен Хагом і говорили з ван де Беком по телефону, він би не сказав нічого хорошого про клуб, чи не так?".

"Я підозрюю, що вимоги Тен Хага не фінансові, вони стосуватимуться контролю, вербування, структури, молоді. Я підозрюю, що він хоче прийти і переконатися, що він не зазнаватиме впливу того, з чим інші тренери зіткнулися за останні 10 років" .

Також він вважає, що люди, з якими спілкуватиметься нідерландський фахівець, будуть відвертими у розмові з ним.

"На фронті Мауріс Почеттіно все затихло, так що здається, що Тен Хаг абсолютний фаворит. Якщо вони не зможуть його призначити через бажання тренера контролювати те, як розвивається клуб, в якому становищі може опинитися Манчестер Юнайтед?".

"Я підозрюю, що Ральф Рангнік буде відвертий з Тен Хагом, Ван де Бек чесно йому відповідатиме. Ми знаємо, що Едвін ван дер Сар відверто розмовлятиме з Тен Хагом. Вони будуть говорити, щоб він був дуже обережний з переходом в Манчестер Юнайтед , тому що в даний момент це може стати цвинтарем для репутації.