12 квітня 2022 12:41

Сергій КРАВЧЕНКО: "Упевнений, весь світ бачить Україну на ЧС-2022"

Турне українських грандів Європою підтримав один із найдосвідченіших футболістів Прем'єр-Ліги Сергій Кравченко. 38-річний ветеран упевнений: подібні матчі за мир сприятимуть збереженню уваги цивілізованого світу до війни в Україні та допоможуть зібрати гроші для постраждалих від російської агресії. Окрім цього є ще один дуже важливий момент: ігрова практика представників наших грандів покращить перспективи збірної подолати плей-оф та пробитися на чемпіонат світу, адже саме Шахтар та Динамо – базові клуби збірної України.


Про це Сергій Кравченко розповів у ексклюзивному інтерв'ю Футбол NEWS.

«Буде дуже важко тому, що немає ігрової практики у більшості футболістів. Зараз Шахтар і Динамо виїхали. Тренуватимуться, але це все одно мало не те. Я сподіваюся, що внаслідок згуртованості та підтримки країни цей матч дуже важливий для нас. Реально шанс є.

Шотландія – дуже хороша команда. Я бачив, що майже усі гравці грають у провідних чемпіонатах. Рівень у них дуже добрий. Тим більше що ми граємо на виїзді. Але я вірю, що ми можемо обіграти Шотландію, а згодом Уельс.

Коли дивилися жеребкування. Усі бачимо Україну у групі ЧС 2022 з Англією, Іраном та США. Упевнений, що всі у світі та в Європі бачать нас там», - підсумував Кравченко.