1 квітня 2022 09:25

Ляпорт про критику: "Ви не робите боляче гравцеві. Назвіть мене мішком, некорисним, і я розсміюся. Проблема в тому, що батьки читають, що ти погана людина"

Емерік Ляпорт висловився про критику на адресу футболістів.


«Справа в тому, що якщо ви критикуєте гравця в наші дні, то ви не робите йому боляче. Назвіть мене мішком, некорисним, і я розсміюся. Проблема в тому, що твоя мама, твій тато, або хтось, хто знає тебе все твоє життя, читає, що ти погана людина.


Чому люди так погано кажуть про тебе? Або ти робиш помилку, і тоді... Люди думають, що футболісти мають бути такими, як у FIFA, що пас проходить сам, що маємо час подумати. Поки ви не побуваєте на полі, ви не зрозумієте, наскільки там все швидко.


Ви думаєте, що ми, гравці, хочемо робити помилки? Ви дійсно думаєте, що ми б'ємо пенальті і хочемо схибити? Ти промахуєшся, і одразу починається: «мішок» і все в такому дусі.


Ми повинні цінувати людину, яка все робить правильно, а не зосереджувати увагу на гравці, який припустився помилки, але на екрані завжди показують другого. Чому? Чому йдеться про те, щоб звинувачувати його, а не хвалити хлопця, який усе зробив правильно? Але це ризики, пов'язані з грою та тим, як влаштовано суспільство», – сказав захисник «Манчестер Сіті».