31 березня 2022 15:48

"Чи заслуговує бути броадкастером турніру мовник, ведучий якого обзиває збірну "тварями"?". Влада Зінченко закликала застосувати санкції до російського телеканалу

Дружина Олександра Зінченка, Влада, поділилася думкою про слова російського журнаілста на адресу збірної Польщі та Роберта Левандовські.


"Що означає підтримати Україну у війні з росією? Це означає стати на сторону правди, миру і поваги до суверенності держави. Це не означає обрати якусь з сторін у конфлікті. Бо конфлікт - це коли винні обоє. А у нашому випадку, на нас просто напали, поставивши під сумнів наше право на життя.


До чого це я… Ведучий російського телеканалу "Матч ТВ" побажав провалу збірній Польщі і особисто Роберту Левандовські на чемпіонаті світу у Катарі. Він обізвав їх "мерзкими тварями". Цікаво, він усі команди чемпіонату світу буде так обзивати під час того, як його телеканал транслюватиме мундіаль? Адже ні Білорусі, ні Сирії, ні Північної Кореї, ні Еритреї на Чемпіонаті Світу не буде. А лише ці чотири країни підтримали росію на генеральній асамблеї ООН.


Ще у 2019-му році ФІФА оголосила, що Матч ТВ показуватиме чемпіонат світу у Катарі. Однак чи заслуговує бути броадкастером турніру мовник, ведучий якого обзиває збірну "тварями" і бажає їм провалу? Я вірю, що Фіфа і далі санкціонуватиме усе російське. Усі їх команди вже відсторонені від змагань, тепер час відібрати футбол цивілізованих збірних і у окупантських телеканалів.


Матч ТВ, когда тендер на чемпионат по гребле сахара?", - написала Влада.