4 березня 2022 10:23

Грановська може залишитися в "Челсі" при нових власників. Для цього потрібно обірвати робочі зв'язки з Абрамовичем

Марина Грановська може залишитися в "Челсі" після продажу клубу Романом Абрамовичем.

За даними The Telegraph, можливі покупці лондонського клубу відкриті до співпраці з нинішнім директором "синіх" у разі, якщо вона обірве професійні зв'язки з Абрамовичем.

Грановську вважають найвпливовішою людиною в "Челсі" після Абрамовича.

Потенційні покупці знають, як високо Грановську цінують у світі футболу, і вважають, що її відхід став би великою втратою для "Челсі".

Крім того, відхід Грановської серйозно позначиться на становищі Томаса Тухеля в клубі. У тренера склалися близькі робочі стосунки з директором "Челсі": він безпосередньо спілкується з нею, як і з Петром Чехом.

Можливі покупці "Челсі" не думають, що продовження роботи Грановської в клубі створить політичні складності. Однак те, як довго вона співпрацювала з Абрамовичем, бентежить. Малоймовірно, що при нових власників Грановська збереже колишній вплив в клубі, навіть якщо її посада і зарплата в "Челсі" залишаться колишніми.

Майбутнє Грановської вирішить її готовність або неготовність обірвати професійні зв'язки з Абрамовичем. Передбачається, що вона не планує приймати поспішні рішення і дочекається приходу нових власників, щоб оцінити ситуацію.

Джерела, близькі до Грановської, впевнені, що вона не стане працювати в іншому англійському клубі.