2 березня 2022 11:57

Білоруський легіонер "Колоса" Золотов: "Я з сім'єю недалеко від Києва, і ми не збираємося їхати. Допомагаємо, чим можем - грошима, фізичною силою, здаємо кров"

Білоруський легіонер "Колоса" Микола Золотов у своєму Instagram повідомив про допомогу українському населенню відбивати атаки російських окупантів.


"Друзі, товариші і просто люди, які це побачать. Я зараз перебуваю в Україні, разом зі своєю сім'єю. Ми нікуди не поїхали і знаходимося недалеко від Києва.

Ми не хочемо їхати і не збираємося цього робити. Я вас прошу, не вірте тому, що вам показують по телевізору або в проросійських соціальних мережах, і не треба думати що українські джерела інформації вас намагаються обдурити.

На відео Харків. Тут на території України йде війна. Війна, не з націоналістами і бандерівцями. Йде захист, захист своєї землі, своїх людей, своєї нації. Ми живемо в Україні рік, і за цей рік ми жодного разу не зіткнулися з якоюсь агресією через те, що говоримо російською мовою.

Підтримайте Україну та український народ. Йде геноцид. Не треба бути генієм, щоб розуміти, що Путін своїми наказами відправляє хлопчиків помирати за свої амбіції, за свої хворі фантазії.

Так ми тут. Живемо в незвичайних для нас умовах. Але це ніщо в порівнянні з тим що відчувають люди в Харкові, Києві, Чернігові, Маріуполі, Бердянську, Волновасі та інших місць де йдуть запеклі бої. Якщо ви вважаєте що Путін правий, значить і Гітлер був правий. Скільки людей вже загинуло?

Та я, моя сім'я, і люди, які знаходяться тут зі мною, ми допомагаємо, чим можемо, грошима, фізичною силою, здаємо кров. Я вірю в силу людей, я вірю в Україну. Впевнений у силі бійців, які стоять на сторожі своєї Батьківщини. Все буде добре!

Жыве Беларусь! Слава Україні".


Фото: ФК "Колос"