1 березня 2022 11:21

Фердинанд про МЮ: "Можна забути про трофеї на 2 роки мінімум. Не можна перебудовуватися і перемагати – "Ліверпулю" не вдалося"

Ріо Фердинанд впевнений в тому, що "Манчестер Юнайтед" в найближчі роки нічого не виграє.


"Проблема полягає в тому, що Рангнік прийшов, але піде в кінці сезону, і треба буде знову перебудовуватися під чийсь стиль гри. Буде черговий струс, треба буде освоювати нову манеру гри, футболістам потрібно буде переучуватися.


Мені здається, "МЮ" можна забути про трофеї на найближчі роки два як мінімум, сказати:»ми починаємо перебудову, збираємося правильно підібрати гравців, а у нового тренера є певний стиль, звикання до якого займе час; у нас будуть помилки, але ми будемо довіряти цьому хлопцеві і дамо йому мінімум два роки.


Так, піде багато часу, неможливо одночасно перебудовуватися і перемагати. Такого не буває. Це не вдалося і "Ліверпулю" - скільки часу у нього пішло перш, ніж він щось виграв? Треба брати приклад з інших команд.


Часом треба знизити свої запити, подивитися на все з холодною головою і зрозуміти, на якому етапі ти знаходишся", – сказав колишній захисник "МЮ" на своєму YouTube-каналі.