23 лютого 2022 17:12
1

Bild: ми заклеюємо логотип "Газпрому" на футболках "Шальке" з вимогою: "Свободу Україні!"

Авторитетне німецьке видання Bild підтримало Україну і висловило свою позицію з приводу агресії Росії проти нашої країни.


"Ми повинні дивитися рекламу Газпрому по телевізору під гімн Ліги чемпіонів, поки путінські війська вторгаються в Україну. Російський енергетичний гігант є спонсором УЄФА з 2012 року. Ми бачимо "Шальке" у футболках "Газпрому", як ніби ця компанія з 2007 року була нормальним рекламним партнером, а не фінансистом російської держвлади. А значить, і війни.


Крім того, варто очікувати фіналу Ліги чемпіонів 28 травня — на "Газпром арені" в Санкт-Петербурзі, недалеко від штаб-квартири компанії. М'яч котиться, рубль котиться - а тепер котяться і танки. Тріада жахів! "Шальке" і УЄФА намагаються викрутитися зі своїми незрозумілими поясненнями. Згідно девізу: з політикою Путіна ми не маємо нічого спільного.


Коли Путін вторгається в сусідню країну і відмовляє їй у праві на існування, всі кордони перекриваються! Футбол не може залишатися байдужим, поки Путін перебуває в стані війни.


ні фіналу Ліги чемпіонів в Санкт-Петербурзі!


ні в Лізі чемпіонів!

немає логотипу Газпрому на футболках "Шальке". Просто заклейте його. Це був би сильний жест.


Ми заклеюємо логотип "Газпрому" в газеті і в інтернеті з вимогою: "Свободу Україні!"- пише Bild.


Это позиция