21 лютого 2022 22:40

Агуеро про батька: "Він ніколи не говорив, що я добре граю. Коли я завершив кар'єру, він сказав, що я найкращий гравець, якого він бачив"

Серхіо Агуеро розповів про стосунки з батьком.


"Мене завжди підтримувала сім'я і Бенхамін (син – прим. Sports.ru), що має основоположне значення в усі часи. Винятком був мій старий, який сказав, що моя гра - катастрофа.


Він був дуже жорстким і вимогливим. Він ніколи не говорив мені, що добре граю. Коли я завершив кар'єру 15 грудня, він сказав, що я найкращий гравець, якого він бачив.


Я байдуже ставився до багатьох речей, а він був досить суворий в цьому відношенні.


Він завжди шукав спосіб зробити так, щоб я відчував себе погано, навіть незважаючи на гол або хорошу гру. Навіть коли я був великим хлопцем і забивав, він говорив, що мені пощастило. Він говорив мені багато чого таке, через що я не міг розслабитися, тому що міг викластися більше.


Йому не було достатньо того, що я тренуюся і граю. І якщо я погано поводився на вулиці, він говорив, що я не буду грати або тренуватися. Через нього я плакав весь тиждень, поки він не передумає.


Це були інші часи, але мене це цілком влаштовує. Це послужило мені хорошу службу, і я багато чому навчився. Сьогодні у мене немає ненависті до мого старого за те, як він поводився зі мною. Завдяки йому я навчився цінувати футбол і зосереджуватися на тому, чого я хотів. Він навіть не дозволяв мені ходити танцювати, коли я був у своєму першому клубі "Індепендьєнте". Я плакав, я був вразливим", - сказав Агуеро.