15 лютого 2022 18:56

Скаут Серії А: "Адаптація Супряги в "Сампдорії" йтиме без розгойдування"

Скаут Серії А Алекс Великих в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував перспективи українського нападника Владислава Супряги в "Сампдорії".


"Адаптація Супряги в Серії А буде йти без розгойдування, він прийшов в топ-чемпіонат, який на відміну від УПЛ не йшов на тривалу паузу, а команда, в яку потрапив Влад, бореться за збереження прописки в Серії А і їй потрібно брати очки.


У тактиці тренера Марко Джампаоло велике значення приділяється схемi 4-3-1-2, де нападники повинні багато рухатися в стилі йо-йо. На Супрягу ніхто не буде тиснути з вимогами забивати в кожному матчі.


Найбільше він міг би бути корисним у других таймах, використовуючи простір і втому суперника, але так склалося, що травма форварда Маноло Габб'ядіні змусила прискорити темпи на адаптацію, а купівля Себастьяна Джовінко, можливо, говорить і про зміни в тактичних вимогах тренера для лінії атаки.


Адаптація буде проходити швидше, якщо Супряга швидше почне розуміти італійську мову і відповідно вимоги і тактичні установки Джампаоло. Час у гравця є, але кожен отримуваний шанс виходом на поле нападник повинен буде доводити свій клас".