14 лютого 2022 08:06
3

У Польщі розкритикували Андрія Шевченка

У понеділок, 31 січня, вся Польща зітхнула з полегшенням. Після більш ніж місяця напружених і виснажливих пошуків з'ясувалося, хто став новим тренером"білих орлів". На спеціальній конференції було оголошено, що "біло-червоних" очолив Чеслав Міхневич.

Президент Польської Футбольної асоціації Цезарій Кулеша довго не міг визначитися ні з одним кандидатом, хоча Міхневич був вільний з самого початку пошуку. У якийсь момент здавалося, що Адам Навалка повернеться в збірну, але на горизонті з'явилася кандидатура звільненого з "Дженоа" Андрія Шевченка.

Цезарій Кулеша намагався щосили, але в підсумку українцеві не вдалося розірвати контракт з італійським клубом. Колишній президент Польської Футбольної асоціації Збігнєв Бонек у програмі "Кафе Футбол" на Polsat Sport різко висловився про Андрія Шевченка.

"На щастя, Шевченко не став тренером збірної Польщі, тому що, на мій погляд, він був найгіршим кандидатом з усіх наявних. Він міг приїхати до нас після абсолютно невдалого відрізка в збірній України, хоча відомо, що він був швидше піарником цієї команди, а збірну щодня тренував Мауро Тассотті. Крім того, в "Дженоа" він програв 7 з 10 матчів... і такий злегка "переможений" тренер візьме на себе збірну Польщі і поведе її у вкрай важливому стиковому матчі з Росією?

Після відходу Паулу Соузи єдиним кандидатом міг бути польський тренер. Не знаю, наскільки просунутими були переговори з Шевченком, але правда в тому, що він навіть не просив "Дженоа" розірвати з ним контракт. Думаю, що обидві сторони могли б домовитися про вирішення фінансових питань, але такої теми взагалі не було, - цитує Бонека Sport.pl.

Це не перший подібний пасаж Бонєка в сторону України і українців.Здається він чимось на них ображений....
Абсолютно невдалий відрізок у збірній України? Як же тоді назвати ваші відрізки?
Здраво.