13 лютого 2022 10:33

Італійський перепис: "Динамо" неохоче поставляє гравців у Серію А

В кінці січня Владислав Супряга відправився в оренду до кінця сезону в Сампдорію. Італійський клуб виклав за українця 500 тисяч євро і має право його викупу. Динамівець вже дебютував у Серії А - у матчі з Сассуоло (4:0) вийшов на заміну, але незабаром наставник Сампи зняв його з гри, пише zbirna.com.


Супряга - не перший, кого біло-сині відправили в італійський чемпіонат. Серед українців це були Олександр Заваров, Олексій Михайличенко та Андрій Шевченко. Трансфер останнього, що склав майже 24 мільйони євро, займає друге місце в списку найбільших продажів Динамо.


Виявлялися в Серії А і легіонери. Так, на початку 2001-го Каха Каладзе перебрався в Мілан - за грузина заплатили 16 мільйонів євро (входить в топ-10 великих продажів). Аргентинець Роберто Нанні кілька разів відправлявся в оренду до Італії, причому не тільки в команди вищого дивізіону.


До Супряги останнім, хто пішов з Динамо в Серію А був Мігель Велозу. Португалець поповнив ряди Дженоа в якості вільного агента, а зараз виступає за Верону.