7 лютого 2022 22:59

Екс-власник "Ньюкасла" Ешлі хоче купити "Дербі". Борг клубу - 60 млн фунтів, з команди зняли 21 очко через фінансові проблеми

Кіт Бішоп, начальник відділу зв'язків з громадськістю колишнього власника "Ньюкасла" Майка Ешлі, заявив, що бізнесмен хоче купити "Дербі Каунті", яким зараз керує зовнішня адміністрація.


"Він на 100 відсотків зацікавлений в покупці клубу. Він бачить, що клуб може досягти успіху. Зараз справи йдуть не дуже добре, але він вважає, що завдяки своїй діловій хватці він міг би все змінити.


Він все ще дуже багата людина, у якого є кошти, які він може вкласти в клуб, і у нього є ділова хватка, щоб змінити ситуацію".


Тим не менш, процес переговорів затягується, що розчаровує Ешлі. Перешкодити придбанню клубу може його борг в 60 мільйонів фунтів, ситуація зі стадіоном, який не належить клубу і судові позови на суму близько 40 мільйонів фунтів, які до "Дербі" подали "Мідлсбро" і "Уіком".


"Годинник цокає. Якби хтось купив клуб зараз, то знадобилося б майже 12 тижнів, щоб закрити угоду, так що це б сталося приблизно в травні. Через це виникає розчарування, але він хотів би розібратися з цим і рухатися далі.


Він завжди сповнений надії. За ці роки ми брали участь у багатьох угодах – в деяких ми домагалися успіху, в деяких – ні. Я знаю, що він хотів би це зробити, але ніколи нічого не можна гарантувати", - сказав Бішоп.


Крім Ешлі, в покупці клубу зацікавлені ще 2 потенційних покупця.


В даний момент команда, якою керує Уейн Руні, йде на 23-му місці в Чемпіоншипі, набравши 15 очок в 29 турах. З клубу зняли 21 бал через фінансові проблеми.