3 лютого 2022 10:54

Йожеф САБО: "Мілевський пропив свою майстерність. Яка збірна?"

Колишній нападник "Динамо" Артем Мілевський виступатиме за національну збірну України з міні-футболу. У Кошице на чемпіонаті Європи 37-річний форвард повинен дебютувати за "жовто-синіх". Екс-тренер "Динамо" Йожеф Сабо, прекрасно знає Мілевського по роботі в київському клубі, прокоментував для FootBoom це рішення Федерації міні-футболу України.

- Дивуюся тренеру і керівництву, які придумали все це. Мілевський не знає куди себе подіти! Коли треба було в футбол грати в молодості, Артем його пропив: нічні гулянки, жінки, п'янки...

Яковенко знайшов Мілевського і Алієва. Першого привезли з Білорусі, другого - з Росії. Вони могли стати великими футболістами. А так, здалися і на цьому все закінчилося. Тепер, коли Мілевський у віці, його хочуть залучити до збірної України з міні-футболу. Нічого наздогнати неможливо!

Я все життя був дуже дисциплінованим, професіоналом. Двічі брав Мілевського і Алієва на збори з "Динамо", але вони - п'яниці і алкоголіки! До того ж, не дотримувалися ніяких режимів. Ну, як ми можемо виставити Мілевського в приклад для молоді? Це можливо?!

Ми живемо в часи, коли повно інформації. Залізь в Інтернет і прочитай про молодість Мілевського - це викличе огиду! І тепер його взяли в збірну України з міні-футболу. Та хр...н з ним, але яка збірна? Хоча цей "паркетний" футбол мені і не подобається, але виклик Мілевського - докорінно неправильно.

Був час, коли Артем не знав куди себе подіти, бо куди не встромиться - нікому не потрібен. А час пішов. Мілевському потрібно заспокоїтися, знайти роботу або піти в школу тренерів. Можна отримати тренерський диплом і почати працювати з молоддю. Поки він молодий, вже, правда, не як гравець, у нього є сили взятися за розум і стати тренером, - сказав Сабо.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"