2 лютого 2022 22:14

Владислав ГЕЛЬЗІН: "Олімпік" шкода, але якщо керівництво УАФ залишиться колишнім, мені немає сенсу більше йти у футбол"

Своєю думкою про ситуацію, що склалася в "Олімпіку" поділився в бесіді з кореспондентом Footboom колишній президент донецького клубу Владислав Гельзін.


- Я також дізнався про це з інтернету. Ви ж знаєте, з певного моменту я не маю відношення до справ клубу. Але можу тільки сказати ще раз - за нинішнього керівництва українського футболу, яке складають одні споживачі, у нас до футболу залишатиметься скептичне ставлення. Щодо того, що зараз відбувається, і з "Олімпіком", і навколо інших клубів – на жаль, велике розчарування.


- Якщо інформація підтвердиться, які шанси у "Олімпіка" в майбутньому відродитися і бути, приблизно той же "Металіст", провідною бойовою футбольною одиницею українського футболу? Скільки на це знадобиться часу?


- Я так розумію, що у президента "Металіста" теж був певний термін, пов'язаний з неможливістю займатися футболом. Я зараз завдяки вже згаданим керівникам нашого футболу чекаю закінчення свого терміну. Час поки є, подивимося, що буде з тим же "Олімпіком", може він ще не буде втрачений. Дуже хочу, щоб клуб зберігся, а там вже як складеться. У всякому разі, У мене є ще якийсь період, щоб озирнутися, плюс будуть вибори. Якщо знову прийдуть ці люди, то мені, напевно, немає сенсу більше йти в футбол. Вважаю, що до тих людей, за рахунок яких сьогодні тримається український футбол, має бути елементарна повага.


Фото - ФК "Олімпік"