30 січня 2022 18:25

Максим ДЯЧУК: "Напевно, кожен з нас вже думає про матч з "Депортіво"

Капітан «Динамо» U19 Максим Дячук поділився враженнями від товариського матчу з юнацькою збірною Іраку U19.


- Максиме, нечасто клуби зустрічаються зі збірними. Як тобі сьогоднішній суперник?

- Кожна збірна – це найкращі гравці, зібрані з різних клубів, найкращі виконавці своєї країни. Спаринг був дуже хороший, нам протистояли сильні, кваліфіковані гравці.


- Ти провів повний матч. Чи вже вистачає сил на всі 90 хвилин?

- Дякую тренерам за надану мені можливість зіграти цей матч. На даний момент мені трохи важко, трохи не вистачає аби додати до своєї форми. У деяких моментах було тяжко, ноги підсідали. Поки у фізичному плані не готовий на всі сто відсотків.


- Напередодні, під час тренування, багато уваги було приділено моделюванню сьогоднішньої гри. Чи вдалося команді сьогодні реалізувати заплановане?

- Так. Усе, що дали нам тренери, ми виконали. Бачимо, що це приносить користь і голи.


- Чи можна сказати, що запорукою результату гри стала робота над стандартами та фланговими атаками, що і призвело до голів?

- Так, усе що награється і відпрацьовується під час тренувань, передається на гру. Чим більше ми це робимо, тим більше набираємося досвіду. Це завжди дає свої плоди.


- Команда перетнула екватор зборів. Як почуваєшся у фізичному плані?

- Добре. У нас добре працюють масажисти і лікарі. Вони допомагають нам відновлюватися. Так що готуюся у хорошому настрої та у хорошому фізичному стані.


- Чи думаєш ти вже про матч з «Депортіво»? Які очікування?

- Особисто я вже думаю про цей матч, постійно думаю. Все те, що ми зараз напрацьовуємо, спрямовано на підготовку до цього матчу, тому що він відкриває другу половину сезону, а також, звісно, до чемпіонату. Мабуть, кожен із нас зараз думає про цей матч і підходить до нього з максимальним настроєм.